Reconditionari casete directie

aprilie 14 2021
Reconditionari casete directie auto

Reconditionari casete de directie

Reconditionari casete directie Bucuresti

Prin reconditionari casete directie intelegem acele actiuni specifice industriei auto care au ca drept scop analiza, diagnoza completa, remedierea si functionalitatea corecta a servodirectiei auto multimarca. Sunt necesare o serie de verificari care sa identifice complet problema tehnica ivita si, mai ales, care este cauza care a dus la aparitia acesteia.

Fie ca discutam despre autoturisme si utilitare sau despre autocamioane si camioane de mare tonaj, reparatia si reconditionarea servodirectiei auto implica alocarea unor resurse pe masura atat din punct de vedere al timpului alocat, al resurselor financiare cat mai ales al personalului tehnic specializat.

Reparatii casete directie

Reconditionari Casete Directie

Dupa cum am mentionat si cu alte ocazii, chiar si in cazul unor intalniri oficiale, seminarii si targuri expozitionale importante, alaturi de alti parteneri din domeniul auto precum cei de la Reparatii Turbine Auto, suntem nevoiti sa ne pregatim temeinic atat pentru noutatile tehnologice cat si pentru identificarea cat mai rapida si facila a tuturor defectiunilor tehnice ivite in mod curent la toate brand-urile auto.

In continuare dorim sa evidentiem principalele aspecte si etape care sunt obligatorii in activitatea prestata, pentru a reusi astfel sa asiguram un nivel ridicat al calitatii serviciilor oferite precum si pentru asigurarea unui parteneriat „Win-Win” cu beneficiarii serviciilor noastre.

 • Receptie piesa defecta sau diagnoza completa pentru orice model si tip auto.
 • Identificare corecta cauza care a determinat respectiva defectiune.
 • Curatarea temeinica la interior dar si la exterior a casetei de directie auto.
 • Executarea etapelor tehnologice doar cu personal calificat si autorizat de institutiile competente la nivel national.
 • Reconditionari casete directie cu componente originale, impreuna cu respectarea tuturor standardelor de calitate aplicabile acestui domeniu.
 • Executarea completa a tuturor verificarilor aplicabile pentru a asigura functionarea in parametrii tehnici adecvati a respectivelor componente ale servodirectiei auto.

Prin utilizarea in cadrul fluxului tehnologic a componentelor originale OE, a personalului calificat, am reusit sa oferim clientilor si partenerilor E-CASETA o garantie extinsa aferenta fiecarei interventii tehnice si, totodata, am redus timpul de executie prin alocarea unor resurse umane dedicate si cu pregatire tehnica calificata pentru a asigura sectorul de consultanta tehnica online.

De asemenea, dupa cum am mentionat si in alte articole, alocam timp important pentru a identifica noi solutii tehnologice aplicabile serviciilor prestate, utilizam produse si accesorii de calitate atat de la furnizori traditionali nationali cat si de la cei care sunt recunoscuti la nivel european, precum echipa Bazaar Gadgets.

Principalele defectiuni identificate in functionare sunt urmatoarele:

 • Actionare greoaie in exploatare si functionarea propriu-zisa.
 • Scaderea repetata a nivelului de ulei existent in rezervorul de ulei al servodirectiei.
 • Pierderi de ulei pe la garniturile de etansare a servodirectiei auto.
 • Volanul se roteste foarte greu, manevrarea acestuia necesita un efort sporit.
 • Aer in circuitul servodirectiei auto.
 • Identificare zgomote, scartaituri in perimetrul casetei de directie.
 • Imposibilitate de a mentine directia pe un drum drept sau pierderea controlului in ceea ce priveste bracarea rotilor.

Prin intermediul tuturor acestor precizari si specificatii tehnice, va supunem atentiei inca o data importanta functionarii corecte a mecanismelor servodirectiei auto, dar si cat de importanta este preventia pe linia sigurantei rutiere in ceea ce priveste functionarea corecta a acestor mecanisme.

Pentru informatii suplimentare, intrebari sau programari online, asteptam mesajele dumneavoastra in pagina de contact.

Write a Reply or Comment