Reparatie pompa servodirectie sector 3 bucuresti

Reparatii Pompe Servodirectie

Reconditionari pompe servodirectie

Pompe Servodirectie Bucuresti

Prin definitie, servodirectia reprezinta acel mecanism de comanda a directiei si, ca urmare a caracteristicilor tehnico-functionale, poate fi prevazuta cu un servomecanism hidraulic sau electric.

Avantajul major al utilizarii servodirectiei este acela de a determina reducerea fortei de manevrare a volanului ceea ce este foarte benefic pentru oricare conducator auto.

In exploatare se pot intalni doua principale tipuri de servodirectie:

  • Servodirectie hidraulica – caracterizata prin folosirea in exploatarea efectiva a unei pompe care are rolul de a creste presiunea lichidului.
  • Servodirectie electrica – se intalneste la autovehicule de ultima generatie deoarece marea majoritate a autovehiculelor au servodirectie electrica – EPS, practic in acest caz se utilizeaza un motor electric pentru a facilita functionarea casetei de directie.

Oferim servicii complete de reparatii pompe servodirectie auto, in zona Bucuresti-Ilfov dar si la nivel national, la preturi competitive si cu o serie de facilitati. Pentru acest tip de serviciu, va invitam sa accesati sectiunea de „Contact” pentru a afla mai multe detalii.

Managementul companiei a cautat in permanenta solutii optime adecvate fiecarei solicitari de reparatie a sistemului de servodirectie auto, acest lucru fiind esential pentru dezvoltarea societatii dar si pentru cresterea portofoliului de afaceri.

Suntem o echipa dinamica si pregatita profesional pentru a veni in intampinarea tuturor cererilor dumneavoastra.

Serviciile oferite sunt destinate persoanelor fizice si juridice, pornind de la autoturisme si pana la flote auto de autovehicule comerciale,  autoutilitare, microbuze, midi-autocare si autocare de capacitati marite, precum si autobuze urbane.

Sediul companiei

Ai nevoie de mai multe informatii privind serviciile noastre?